jueves, 6 de septiembre de 2012

El primer pas cap els anys 50/ El primer paso hacia los años 50


Benvinguts a The wonderful 50’s!
Si acabeu d’entrar al nostre blog i teniu curiositat per saber qui som les creadores i per quin motiu l’hem fet, cap problema, a continuació us donarem la resposta a aquestes dues preguntes.
Aquest blog el portem a terme dues estudiants de segon de batxillerat per mostrar tot el procés del nostre treball de recerca (en el qual ens hem centrat en la moda dels anys 50 per poder crear com a obra final un vestit que reflectirà totes les característiques d’aquesta època) i per què els/les seguidors/es puguin submergir-se en l’època dels 50.
La nostra intenció és anar plasmant les fases del nostre treball, les nostres idees, les curiositats... a partir de posts, i així donar-lo a conèixer públicament, per rebre opinions i suggerències i oferir un lloc d’informació a tots els que estiguin interessats en ell i en l’època en la que ens hem centrat.
En aquest blog podreu trobar informació sobre els 50, els possibles esbossos per aconseguir el nostre disseny final, els patrons i les fotos del procés de creació del nostre vestit, les fotos del vestit un cop estigui acabat, algunes anècdotes que ens passin durant aquest període, i inclús podreu trobar un making off sobre la sessió de fotos del vestit ja finalitzat. 
Esperem que us hagi causat tant interès aquest bloc com les ganes que tenim nosaltres de fer-ho, encantades de que ens seguiu i que opineu, petons!!

Bienvenidos a The wonderful 50’s! 
Si acabáis de entrar en nuestro blog y tenéis curiosidad por saber quiénes somos las creadoras y por qué motivo lo hemos hecho, no hay problema, seguidamente os vamos a dar respuesta a estas dos preguntas.
Este blog lo llevamos a cabo dos estudiantes de Segundo de bachillerato para mostrar todo el proceso de nuestro trabajo de recerca (en el cual nos hemos centrado en la moda de los años 50 para poder crear como obra final un vestido que reflejará todas las características de esa época) y para que los/as seguidores/as puedan sumergirse en la época de los 50. 
Nuestra intención es ir plasmando las fases de nuestro trabajo, nuestras ideas, curiosidades... a partir de posts, y así dar a conocerlo públicamente, para recibir opiniones y sugerencias y ofrecer un sitio de información a todos los interesados en él y en la época en la que nos hemos centrado.
En este blog podréis encontrar información sobre los 50, los posibles esbozos para conseguir nuestro diseño final, patrones y fotos del proceso de creación de nuestro vestido, fotos del vestido una vez finalizado, anécdotas que nos ocurran durante este período, e incluso podréis encontrar un making off sobre la sesión de fotos del vestido ya finalizado.
Esperamos que os haya causado tanto interés este blog como las ganas que tenemos nosotras de hacerlo, encantadas de que nos sigais y que opineis, besos!Aquí us deixem una cançó que recorda a aquells meravellosos anys 50./Aquí os dejamos una canción que recuerda a aquellos maravillosos años 50.No hay comentarios:

Publicar un comentario