miércoles, 2 de enero de 2013

Mans a l'obra


Salutacions. 
Ens agradaria començar aquesta entrada amb la visita que vem fer de nou a l'aconteixement del REC 6.0 el qual va tenir lloc a Igualada, ja que les nostres ganes d'anar-hi eren incontenibles després de l'exitosa experiència de l'edició que van fer a l'estiu, així que només veure l'anunci no vam estar ni un segon per pensarnos-ho.
Aquest aconteixement ens ajuda en nombrosos camps del nostre treball ja que està directament relacionat amb diferents marques de gran renom, i la gran varietat de teixits que vam poder veure ens serveix com a inspiració per al nostre projecte!
La veritat és que cada vegada que asistim a aquest punt de trobada per als fanàtics i els amants de la moda i de les grans marques, ens quedem més extassiades degut als originals decorats ja siguin els dels stands o els que es troben en els bars i exteriors. En aquesta passada edició d'ivern el Museu de la Pell d'Igualada va obrir les seves portes amb els stands de LaCoste, Fornarina, Antoni Miró, Marithé François, entre d'altres. Com sempre, volem remarcar la part més festiva de l'aconteixement que es trobava al pati de la fàbrica del stand de la famosa marca Diésel. En deifnitiva, un 10 pels organitzadors del REC 6-0 ja que cada any ho trobem més i més adictiu i espectacular.
D'altre banda, i ja centrànt-nos en el que vé a ser el nostre treball, us deixem veure una aprt de l'esbós final, el qual estem ansioses per poder mostràr-vos el vestit ja acabat, però no us l'ensenyarem íntegrament ja que volem deixar-vos una mica intrigats/ades jaja
Tot i així farem una breu descripció del vestit del que us parlem tant:) Com podeu observar en l'esbós destaca aquella gran faldilla tan voluminosa i tan característica dels anys 50 que totes hem volgut tenir en el nostre armari alguna vegada, el cos davanter del vestit és molt senzill i estret per tal d'insinuar la figura femenina ideal per la època ( de coll rodó per no treure-li protagonisme a la faldilla). A l'esquena veiem un bonic escot de pic que li dóna aquell toc picaresc i seductor característic del caràcter de les dones de l'època esmentada. I... fins aquí arriba el nostre petit avanç:)! 
Respecte a aquestes imatges podeu observar els primers passos que vam realitzar pel nostre vestit. En aquestes imatges s'observa el procés seguit per obtenir els enagus. Per a fer-los vam fer servir 3 metros de tela blanca, suficient per a donar-li el vol desitjat a la faldilla. Les vores d'aquesta están destinats a calçar un brodat molt bonic que una vegada acabada la faldilla inferior us ensenyarem. De moment hem marcat la guia per on passará la máquina de cosir. 
Per acabar us deixem amb unes frases cèlebres dels rostres de moda dels anys 50 i dir-vos que si sentiu curiositat per saber més sobre el vestit i aquesta preciosa època només heu d'estar atents/es al nostre blog i a les nostres actualitzacions.
Esperant que us agradi el nostre treball, petons:)







Saludos.
Nos gustaría empezar esta entrada con la visita que hicimos de nuevo al evento del REC 6.0 el cual tubo lugar en Igualada, ya que nuestras ganas de ir eran incontenibles después de la exitosa experiencia de la edición que hicieron en verano , así que nada mas ver el anuncio no estuvimos ni un segundo para pensárnoslo. 
Este evento nos ayuda en numerosos campos de nuestro trabajo ya que esta directamente relacionado con diferentes marcas de gran renombre, y la gran variedad de tejidos que pudimos ver nos sirve como inspiración para nuestro proyecto! 
La verdad es que cada vez que asistimos a ese punto de encuentro para los fanáticos y amantes de la moda y las grandes marcas, quedamos más extasiadas debido a los originales decorados ya sean los de los stands o los que se encuentran en los bares y exteriores. En esta pasada edición de invierno el Museo de la Piel de Igualada abrió sus puertas con los stands de LaCoste, Fornarina, Antoni Miró, Marithé François, entre muchos otros. Como siempre, remarcar la parte más fiestera del evento que tenia lugar en el patio de la fábrica del stand de la famosa marca Diésel. En definitiva, un 10 para los organizadores del REC 6.0 ya que cada año lo encontramos más y más adictivo y espectacular. 
Por otra parte, y ya centrándonos en lo que viene a ser nuestro trabajo, os dejamos ver una parte del esbozo final, el cual estamos ansiosas por poder mostraros el vestido ya terminado, pero no os lo enseñaremos íntegramente ya que queremos dejaros un poco intrigados/as jaja
Aun así vamos a hacer una breve descripción del vestido del que tanto hablamos:) como podéis observar en el esbozo destaca esa gran falda tan voluminosa y tan característica de los años 50 que todas hemos querido tener en nuestro armario alguna vez, el cuerpo delantero del vestido es muy sencillo y estrecho para insinuar la figura femenina ideal para la época (de cuello redondo para no quitarle protagonismo a la falda). En la espalda vemos un bonito escote de pico que le da ese toque pícaro y seductor característico del carácter de las mujeres de dicha época. Y... hasta aquí llega nuestro pequeño adelanto:)!!
En cuanto a estas imágenes podéis observar los primeros pasos que realicemos para nuestro vestido. En estas imágenes se observa el proceso seguido para obtener las enaguas. Para ello empleemos 3 metros de tela blanca, suficiente para darle el vuelo deseado a la falda. Los dobladillos de ésta están destinados a calçar un bordado muy bonito que una vez acabada la falda inferior os lo enseñaremos. De momento hemos marcado la guía por donde pasará la máquina de coser.
Para acabar os dejamos con unas de las frases célebres de los rostros de moda de los años 50 y deciros que si sentís curiosidad para saber más sobre el vestido y esta preciosa época sólo tenéis que estar atentos/as a nuestro blog y a nuestras actualizaciones.
Esperando que os guste nuestro trabajo, besos:)












No hay comentarios:

Publicar un comentario