jueves, 20 de septiembre de 2012

Petites pistes per a grans coses/ Pequeñas pistas para grandes cosas


Hola de nou nois i noies!! Tornem a estar aquí un cop més amb moltes ganes de donar-vos una mica més d’informació sobre el nostre TDR i també dir-vos que sentim molt no haver pogut publicar cap post anteriorment degut al inici de curs i a alguns projectes que tenim en ment, que podreu veure per aquí més endavant. 

Us anem a donar una petita antel•lació, i és que el pròxim dissabte, dia 29, ens espera una tarda-nit molt interessant i emocionant, ja que assistirem a una concentració de bloggers “BLOGGER MEETING”, on ens reunirem amb seguidors del estil per fer un debat sobre la nostre debilitat, LA MODA!! I aquí no s’acaba tot, ja que en aquesta mateixa nit també es celebrarà la primera SHOPING NIGHT MANRESA, i això fa que les nostres ganes d’anar-hi siguin majors! Però tranquils, que més endavant farem un post on parlarem de l’esdeveniment més detalladament, ja que estem segures que tindrem moltes coses per explicar i també perquè ens serà de gran ajuda per el nostre treball.
Una de les bones notícies que volem explicar-vos és que ja tenim fotògraf per les fotos del nostre vestit un cop estigui finalitzat, i que estem segures de que farà un treball magnífic! 
Sobre el vestit os volem dir que portem dies enfeinades amb el disseny, afegint i traient coses, però la cosa pinta molt bé! Anticipar-vos que el vestit possiblement tingui escot a l’esquena, i que seguim a ratlla la línia del “new look” dels cinquanta, que ens encanta!
Us recordem que les peces de vestir es caracteritzaven per ser molt femenines, afavorint el cos de la dona amb talls ajustats i d’aquesta manera, permetre la mobilitat necessària per ballar rock&roll i per descomptat cal destacar la innocència una mica picaresca d’aquells temps. Per descomptat els accessoris i complements seran imprescindibles i fundamentals, ja siguin guants, barrets, joies, un fort maquillatge, pentinats exòtics... sempre mantenint la sobrietat clar.
D’aquí poc pujarem els esbossos i quan parlem amb la modista (que ens ajudarà i ens aconsellarà) publicarem, per fi, el disseny final i a continuació, ens posarem mans a la obra! La veritat que com més ens endinsem en aquests meravellosos anys 50, més ens enamoren!
Dir-vos també que la part teòrica del treball va molt avançada i que pròximament publicarem algunes curiositats i coses molt interessants que us deixaran amb ganes de saber més, n’estem segures!
Estem segures de que les noves notícies us han deixat amb curiositat així que, seguiu el nostre blog i les nostres publicacions i anireu descobrint TOT I MÉS!
Petons bloggers i bloggeres! Hola de nuevo chicos y chicas!!Volvemos a estar aquí con muchas ganas de daros un poco más de información sobre nuestro trabajo y sentimos mucho no haber podido publicar un post antes debido al inicio del curso y a proyectos que tenemos en mente, que podréis ver por aquí más adelante.
Os vamos a dar un avance, y es que el próximo sábado, día 29, nos espera una tarde-noche muy interesante y emocionante, ya que asistiremos a una concentración de bloggers”BLOGGER MEETING”, donde nos reuniremos con seguidores del estilo para debatir sobre nuestra debilidad, LA MODA!! Y aquí no se acaba todo ya que en esa misma noche también se celebrará la primera SHOPING NIGHT MANRESA, lo que hace que nuestras ganas de ir sean aun mayores! Pero tranquilos, que más adelante haremos un post en dónde hablaremos del evento más detalladamente, ya que estamos seguras que tendremos muchas cosas que contar y también porque nos servirá de gran ayuda para nuestro trabajo.
Una de las buenas noticias que queremos contaros es que ya tenemos fotógrafo para las fotos de nuestro vestido una vez esté finalizado, y estamos seguras de que hará un trabajo magnífico!
Sobre el vestido deciros que llevamos días liadas con el diseño, añadiendo y quitando cosas, pero la cosa pinta muy bien! Adelantaros que el vestido posiblemente tenga escote en la espalda, y que seguimos a raya la línea del “new look” de los cincuenta, que nos encanta!
Os recordamos que las prendas de vestir se caracterizaban por ser muy femeninas, realzando el cuerpo de la mujer con cortes ajustados y asi permitir la movilidad necesaria para bailar rock & roll y por supuesto destacar esa inocencia un poco pícara de aquellos tiempos. Por supuesto los accesorios y complementos serán imprescindibles y fundamentales, tanto guantes, sombreros, joyas, un fuerte maquillaje, exóticos peinados… siempre manteniendo la sobriedad claro.
Pronto subiremos los esbozos y cuando hablemos con la modista (que nos ayudará y aconsejará) publicaremos, al fin, el diseño final y a continuación, estaremos manos a la obra! La verdad que contra más indagamos sobre estos maravillosos años 50 más nos enamoran!
Decir también que la parte teórica del trabajo va muy avanzada y que próximamente publicaremos algunas curiosidades y cosas muy interesantes que os dejaran con ganas de saber mas, estamos seguras!

Estamos seguras de que las nuevas noticias os han dejado con la curiosidad así que, seguir nuestro blog y nuestras publicaciones y vais a ir descubriendo TODO Y MÁS! 
Besos bloggeros y bloggeras!


El febrer de 1947 Christian Dior va presentar la seva col · lecció d'Alta Costura a París, la que avui coneixem com "New look"./ En febrero de 1947  Christian Dior presentó su colección de Alta Costura en París, la que hoy conocemos como "New look"

"He diseñado prendas para mujeres que son como flores, con hombros redondos, bustos llenos y femeninos y cinturas estrechas, sobre faldas que se extienden generosamente. He recuperado el arte de agradar", señalaba DiorNo hay comentarios:

Publicar un comentario