martes, 29 de enero de 2013

Ja falta poc!


Hola nois i noies, avui us portem unes notícies boníssimes! 
Ja tenim totes les parts del nostre vestit tallades a mida i ja està quasi del tot preparat, ara només ens falta posar-nos mans a l’obra amb la màquina de cosir (amb la qual portem mesos practicant). Sembla increïble que ja estiguem per l’última fase veritat? Però no diuen que tot esforç té la seva recompensa? En les fotografies que us deixem en aquest post podeu veure les peces un cop ja tallades.
La veritat és que el camí per arribar a aquest pas de tenir-ho tot ja quasi llest, ha sigut dur i exigent, però alhora extremadament divertit. Gràcies a ell ens hem introduït per aquest món de la confecció i com podeu veure per la nostra emoció, ens ha sorprès gratament el interès que ens ha causat això de la costura. Veure la realització a poc a poc d’un projecte al qual li hem dedicat molt de temps i li hem posat molt de carinyo ha fet que tinguem unes ganes immenses per aconseguir el nostre objectiu, el d’aconseguir un vestit dels anys 50. Però no és només això, sinó que aquest vestit té alguna cosa especial que possiblement vosaltres no veureu, però aquest no és un simple vestit dels anys 50, sinó que és el NOSTRE vestit, i darrera d’aquella tela hi ha tot el nostre esforç i tot el temps que li hem dedicat. 
Sentim no poder-nos allargar molt en aquest post, però la veritat és que d’aquí res entreguem tot el treball i tenim els nervis a flor de pell, però està clar que tindreu notícies nostres molt aviat del vestit ja acabat i esperem realment que us agradi.


Hola chicos y chicas, ¡hoy os traemos unas noticias buenísimas!
Ya tenemos todas las partes de nuestro vestido cortadas a medida y ya está casi montado, ahora sólo nos queda ponernos manos a la obra con la máquina de coser (con la que llevamos meses practicando). ¿Parece increíble que ya estemos por la última fase verdad? ¿Pero no dicen que todo esfuerzo tiene su recompensa? En las fotografías que os dejamos en este post podéis ver las piezas una vez ya estaban cortadas.
La verdad es que el camino para llegar a este paso de tenerlo ya todo casi listo, ha sido duro y exigente, pero a la vez extremadamente divertido. Gracias a él hemos indagado por este mundo de la confección y, como podéis ver por nuestra emoción, nos ha sorprendido gratamente el interés que nos ha causado esto de la costura. Ver realizarse poco a poco un proyecto al cual le hemos dedicado mucho tiempoy le hemos puesto mucho cariño ha hecho que tengamos unas ganas inmensas para conseguir nuestro objetivo, el de conseguir un vestido de los años 50. Pero no es solo esto, sino que este vestido tiene algo especial que posiblemente vosotros no veréis, pero este no es un simple vestido de los años 50 sino que es NUESTRO vestido, y detrás de esa tela está todo nuestro esfuerzo y todo el tiempo que le hemos dedicado.
Sentimos no poder alargarnos mucho en este post, pero la verdad es que de aquí nada entregamos todo el trabajo y tenemos los nervios a flor de piel, pero está claro que tendréis noticias nuestras muy pronto del vestido ya acabado y esperamos que realmente os guste.

No hay comentarios:

Publicar un comentario